Familier søges til TV2-dokumentar

På produktionsselskabet DocEye er vi lige nu ved at lave en dokumentar til TV2 om  transkønnede børn og deres familier. Planen er at lave ét program med fokus på de mindre børn og ét program med fokus på de større børn, som skal vises på TV2 i 2019. Hvis I har denne problemstilling inde på livet hører vi meget gerne fra jer. I første omgang bare til en uforpligtende snak.

Vi ved godt, at det kan være forbundet med en stor usikkerhed og nervøsitet at stå frem i en dokumentar med noget som er så personligt. Vores tanke er derfor, at vi vil følge flere familier og flere børn, så dem der medvirker ikke er alene og seerne kan se, at der er masser af børn i Danmark, som føler, at de er født i den forkerte krop. På den måde håber vi, at vi sammen med jer og jeres børn, kan være med til at bryde det tabu, som ofte er forbundet med at være transkønnet. Det er der indtil videre to familier, der har sagt ja til, så I vil under alle omstændigheder ikke være de eneste.

Er I interesseret i at høre mere om dokumentar-projektet til TV2, hører vi meget gerne fra jer. Hvis I ringer eller sender en mail med et telefonnummer på nk@doceye.tv, så ringer vi tilbage. I første omgang bare til en uforpligtende snak. Bliver vi derefter enige om at lave en optagelse, vil alle efterfølgende have mulighed for at trække sig fra den i op til en uge efter optagelsen, hvis de føler, at det var ubehageligt eller de fortryder. Alle medvirkende får også mulighed for at se programmene før de bliver sent, så vi sikrer at alle er tilfredse med resultatet. Ingen vil således blive vist i fjernsynet imod deres vilje og selve optagelserne vil blive lavet af en enkelt mand med et kamera, som I lærer at kende, ikke noget kæmpe tv-hold. Målet er at lave optagelserne så naturligt og afslappet som muligt, så det bliver en god oplevelse for alle. Håber at høre fra jer.

Kærlig hilsen

Niels Krogsgård
Producent / Executive Producer
Østerbrogade 158
2100 København Ø.
+45 26357059
nk@doceye.tv
www.doceye.dk