FSTBs sommertræf d. 8.-9. september

Vi gentager successen i år med sommertræf for transkønnede børn og unge med familie.   Vi mødes i naturskønne omgivelser på Vestsjælland, hvor vi skal hygge os, spise og sove under åben himmel, i telte eller shelter.

Ankomst lørdag den 8. september kl 12. Medbring egen madpakke til frokost.
Afgang søndag den 9. september midt på dagen.
Ønsker man ikke at overnatte er man stadig meget velkommen til at deltage i lørdagens aktiviteter.

Nærmere program er under udarbejdelse, men inkluderer både lege/spil, hygge og udveksling af erfaringer for børn og voksne i uformelle rammer.

Adressen oplyses ved tilmelding.

Prisen er 150 kr per voksen og 100 kr per barn hvis man er medlem af FSTB.                   For ikke-medlemmer er prisen 250 kr per voksen og 200 kr per barn.                             Prisen dækker udgifter til mad (aftensmad, snacks og morgenmad for dem der overnatter) og leje af hytten. For indmeldelse i foreningen se her: http://www.fstb.dk/indmeldelsedonationer/

Tilmelding foregår ved at indbetale deltagergebyr og skrive en mail til foreningenfstb@gmail.com med kontaktoplysninger, antal voksne samt antal og alder på børn.

Betaling kan ske til foreningens konto i Rønde Sparekasse reg. nr. 9354 konto nr. 354474 eller på mobilepay: 83379. Ved indbetaling angiv venligst sommerlejr og navn.