Medvirkende til TV-dokumentar søges

Medvirkende til TV-dokumentar søges

På produktionsselskabet Doceye arbejder vi lige nu på at lave en dokumentarserie om transkønnede børn og unge til DR eller TV2. I den forbindelse vil vi meget gerne i kontakt med familier, som er berørt af dette tema. I første omgang bare til en uforpligtende snak, så vi kan høre mere om emnet, og I kan høre mere om mulighederne og vilkårene for at medvirke i dokumentaren. Vores mål er at finde 3 – 6 familier med børn og unge i forskellige aldersgrupper, som har lyst til at sætte fokus på, hvad det vil sige at være transkønnet i år 2018. Er I en af disse familier, eller vil I bare gerne høre mere om tankerne med programmet, så skriv eller ring på nedenstående adresse eller telefonnummer.

Vores idé med serien er, at vi gerne vil vise danskerne, at det ikke er unormalt eller forkert at være transkønnet. Gennem samtaler og møder med FSTB er det gået op for os, at det er en problemstilling, som vedrører masser af danske familier, hvilket vi for kort tid siden ikke anede. Desto vigtigere er det at sætte fokus på emnet i form af en dokumentarserie.

Vi er klar over, at det for mange er et følsomt emne, og vi opfordrer alle til at tænke sig om, før de evt. siger ja. Vi håber dog at nogle af jer har mod på at deltage. Ligesom I vores seneste serie på TV2, ”De sjældne danskere”, følger vi kun børn og unge, som vi, kanalen og børnenes nærmeste vurderer er så stærke, at de kan bære at stå frem og vise deres historie. Man skal som seer først og fremmest holde af de personer vi følger. Portrætterne vi laver af dem vil således være positive og vi følger ikke nogen, som vi og forældrene ikke mener, kan bære det.

Er du og din familie interesseret i at høre mere, så ring eller skriv til os. Vores kontakinfo står nedenfor.

Bedste hilsner

Jesper Holm Pedersen // Tilrettelægger & VJ

Doceye

Email: jhp@doceye.tv

Tlf: 31208468