Tidligere debatter

Her kan nogle af FSTBs debatarrangementer ses eller høres.

Fra civiltinget på Folkemødet d. 23. juni 2019 – Fortællinger om at transitionere. I transitionen møder transkønnede børn og voksne ofte akavede og ydmygende situationer, når cpr-nummeret ikke svarer til deres udseende. En mulighed for ændre det juridiske køn vil give transkønnede børn og unge større frihed til at leve i overensstemmelse med deres kønsidentitet og derved et bedre liv. Det vil være en anerkendelse af transkønnede børn og unges identitet, og transkønnethed handler netop om identitet. Debatten kan høres her podcast-fra-Folkemødet

Debat om behandling til transkønnede børn d. 7/2 2019 som en del af Copenhagen Winther Pride 2019. En psykiatrisk udredning er ikke et krav i Sundhedsstyrelsens vejledning, men alligevel foretages udredningen stadig på transkønnede børn. Det gør vejen gennem systemet længere, giver mere skolefravær og udskyder muligheden for at få behandling. Debatten kan ses her.   

Debat om mulighed for at ændre juridisk køn         
Fredag d. 18. august 2017 afholdt FSTB debatarrangementer om hormonblokkere og mulighed for juridisk kønsskifte til børn og unge under 18 år i forbindelse med Copenhagen Pride. Debatten kan ses her.