Forældre til interview af psykologistuderende

Jeg er kandidatstuderende i psykologi på SDU og er igang med et kvalitativt projekt med fokus på køn og identitet.
Jeg vil i den forbindelse gerne interviewe en forældre til et barn / en ung med transkønnethed. Mit udgangspunkt for interviewet vil være en forældres oplevelser, men jeg har ikke en fast agenda og vil lade samtalen udvikle sig undervejs.

Lidt praktisk:
Der vil være tale om tre interviews af kortere varighed, i udgangspunktet 15-20 minutter pr gang og meget gerne indenfor de næste 14 dage. Jeg skal optage interviewet med henblik på transkribering, hvor interviewet bliver anonymiseret. Interviewet vil i anonymiseret form indgå i opgaven, der ikke vil blive delt med andre end eksamensvejleder. Min studiegruppe (3 andre studerende) vil se udsnit af interviewet i anonymiseret form i forbindelse med sparring.
Jeg vil meget gerne kunne lave interviewet ansigt til ansigt, så derfor er det primært henvendt til forældre der bor i Storkøbenhavn (jeg bor selv i Birkerød).

Kontakt Margit Kjær Top på 29637511