Kære håbefulde unge mennesker og forældre. Jeg har brug for jeres hjælp! – til at vi kan hjælpe hinanden.

Jeg er uddannet lærer, men er i gang med et kandidat studie på SDU, Cand. mag. pæd. – og mangler unge trans-personer, som kan være behjælpelige med at besvare nogle spørgsmål om, hvordan det er at være transkønnet i folkeskolen og/eller gymnasiet, og hvilke udfordringer dette kan medføre.

Jeg har vedhæftet et spørgeskema (survey) – da jeg ved, at I ofte bliver spurgt, om I kan hjælpe, tænker jeg, at dette muligvis kan lette besvarelsestiden. 

Jeg vil selvfølgelig blive enormt glad og taknemlig, hvis nogle af jer har yderligere mod på at deltage i et interview. Jeg lover, at jeg bruger din/jeres tid med omhu, og at alt deltagelse er med fuld diskretion og anonymitet.

Lidt om mig: Jeg er 35 år, gift med min kone Maria, og vi har to dejlige piger sammen. Jeg ønsker virkelig at ændre skolemiljøet for den transkønnede unge, så de ikke føler et overhængende pres, at de skal passe ind i de konstruerede kønsnormative roller.

Tusind tak for din tid – og hjælp. Hvis du har mod på, at jeg kontakter dig med uddybende spørgsmål i et interview – udfyld gerne boks med navn, mail og mobilnr. i spørgeskemaet, se link. Survey fungerer teknisk bedst med smartphones, tablets; Safari eller FireFox https://www.survey-xact.dk/LinkCollector?key=D27G7XJJSP1N

Bedste hilsner
Alex Jul Duedal