Kalender for 2019

Arrangementer i 2019

Torsdag d. 7. Februar kl. 19 Debat om fremtidig behandling til transkønnede børn.   Gl. Torv 8, 5 sal, 1457 København K i Amnesty Internationals lokaler. Alle er velkomne. Læs mere her.

Søndag d. 24. marts kl. 12-15. Ordinær generalforsamling i Odense. Generalforsamlingen er for medlemmer af FSTB.

Søndag den 7. april 2019 kl. 12.30-15.30. Netværksmøde i Århus. Åbyhøj Bibliotek, Ludvig Feilbergsvej 7, 8230 Åbyhøj. Tilmelding senest d. 1. april til foreningenfstb@gmail.com. Skriv også hvor mange I deltager, om I er medlemmer og også gerne barnets alder. Det er gratis for medlemmer. Prisen for ikke-medlemmer er 50 kr. pr. familie. 

Søndag den 7. april 2019 kl 13.00-15.30. Netværksmøde i København. Gammeltorv 8, 4. sal, 1457 København K. Tilmelding senest d. 5. april til fstb@fstb.dk. Skriv også hvor mange I deltager, om I er medlemmer og også gerne barnets alder. Det er gratis for medlemmer. Prisen for ikke-medlemmer er 50 kr. pr. familie. 

Tirsdag den 9. april kl. 19-21 i Aalborg. FSTB inviterer til åbent dialogmøde. Det er tænkt som et møde for voksne. Medborgerhuset, Rendsburggade 2, mødelok. 2. Tilmelding til fstb@fstb.dk senest 2. april.

Søndag 28. april. kl. 13-16. Netværksmøde i Ålborg, Rendsburggade 2, 9000 Aalborg. Mødelokale 2 og 3. Tilmelding senest 21 april til fstb@fstb.dk. Skriv også hvor mange I deltager, om I er medlemmer og også gerne barnets alder. Det er gratis for medlemmer. Prisen for ikke-medlemmer er 50 kr. pr. familie. 

Mandag 6. maj kl. 19-20 Oplæg om hverdagen for transkønnede børn og unge, Brogade 3, 5000 Odense C, hos Lambda. Event i samarbejde med Mangfoldighedsfest Odense. Læs mere på:https://www.fstb.dk/hverdagen-for-transkoennede-boern-og-unge/

Lørdag d. 11. maj: Mangfoldighedsfest i Odense.
FSTB deltager i mangfoldighedsparaden. Alle, der støtter FSTB, er velkomne til at deltage i FSTBs gruppe, og det er en god anledning til at mødes.

Tirsdag d. 21. maj kl. 19-21. Netværksmøde i Odense.  Borgernes Hus. Østre Stationsvej 15. 5000 Odense C.. Lokale 3.6. Tilmelding senest d. 19. maj til fstb@fstb.dk.

Lørdag den 1. juni Aarhus Pride. FSTB deltager med en info stand på Officers pladsen fra kl. 13.15 – ca. 17.00.

Torsdag 13. juni – søndag 16. juni: FSTB deltager i Folkemødet

Lørdag d. 15. juni kl. 17.45-19.00 i Civiltinget: Debat i samarbejde med Happy Copenhagen: Transkønnede børn og voksne – og deres daglige udfordringer. Når navn, udseende og cpr.nr ikke stemmer overens, bliver tandlæge- og biblioteksbesøg et problem.

Søndag d. 16. juni kl. 13-16 . Netværksmøde i Aalborg. Hovedbiblioteket. Rendsburggade 2, 9000 Aalborg. Mødelokale 2 og 3. Tilmelding senest 10 juni til fstb@fstb.dk. Skriv også hvor mange I deltager, om I er medlemmer og også gerne barnets alder. Det er gratis for medlemmer. Prisen for ikke-medlemmer er 50 kr. pr. familie. 

Lørdag d. 13. juli Pride i Ålborg Alle, der støtter FSTB, er velkomne til at deltage i FSTBs gruppe, og det er en god anledning til at mødes.

Torsdag d. 15. august. Events i samarbejde med Copenhagen Pride

Kl. 14-14.45. Juridisk kønsskifte for børn og unge. Transkønnede børn og unge vil få et bedre liv, hvis aldersgrænsen for juridisk kønsskifte ophæves. Det foregår i Hovedkassen på Københavns Rådhus.

Kl. 15-15.45 Hverdagen for transkønnede børn og unge. Hvordan er hverdagen i skolen, i fritiden eller børnehaven for transkønnede børn og unge? Og hvordan sikrer vi en hverdag for transkønnede børn og unge med accept og anerkendelse? Det foregår i Mama’s kælder, Regnbuepladsen 3-5, 1550 København V.

Lørdag d. 17. august: Copenhagen Pride.                                                                                Alle, der støtter FSTB, er velkomne til at deltage i FSTBs gruppe, og det er en god anledning til at mødes.

13.- 15. september: FSTBs sommertræf.                                                                    Sommertræffet er for transkønnede børn og unge med familie. Det kommer til at foregå i en hytte ved Sejrøbugten.

22. september kl. 13-16. Netværksmøde i Aalborg, på Hovedbiblioteket.
Tilmelding senest 15. september til fstb@fstb.dk. Skriv også hvor mange I deltager, om I er medlemmer og også gerne barnets alder. Det er gratis for medlemmer. Prisen for ikke-medlemmer er 50 kr. pr. familie. 

Generelt om netværksmøder.  Netværksmøderne planlægges løbende i løbet af året. Netværksmøderne er for transkønnede børn og unge med familie. Der er mulighed for at møde ligesindede i samme situation.
Du kan også høre mere om FSTBs arbejde. 
FSTB byder på kaffe/te og kage.
Det er gratis for medlemmer. Prisen for ikke-medlemmer er 50 kr. pr. familie.
Tilmelding senest 1 uge før netværksmøde til foreningenfstb@gmail.com. Skriv også hvor mange I deltager, om I er medlemmer og også gerne barnets alder.

Bornholm har en lokal gruppe, der består af transkønnede børn og unge med forældre og mødes regelmæssigt. Skriv til FSTBs mail på FSTB@FSTB.dk, hvis du gerne vil i kontakt med gruppen på Bornholm.

Kalenderen bliver løbende opdateret med flere oplysninger og flere arrangementer.