Kalender for 2019

Arrangementer i 2019

Torsdag d. 7. Februar kl. 19 Debat om fremtidig behandling til transkønnede børn.   Gl. Torv 8, 5 sal, 1457 København K i Amnesty Internationals lokaler. Alle er velkomne. Læs mere her.

Søndag d. 24. marts kl. 12-15. Ordinær generalforsamling i Odense. Generalforsamlingen er for medlemmer af FSTB.

Søndag den 7. april 2019 kl. 12.30-15.30. Netværksmøde i Århus. Åbyhøj Bibliotek, Ludvig Feilbergsvej 7, 8230 Åbyhøj. Tilmelding senest d. 1. april til foreningenfstb@gmail.com. Skriv også hvor mange I deltager, om I er medlemmer og også gerne barnets alder. Det er gratis for medlemmer. Prisen for ikke-medlemmer er 50 kr. pr. familie. 

Søndag den 7. april 2019 kl 13.00-15.30. Netværksmøde i København. Gammeltorv 8, 4. sal, 1457 København K. Tilmelding senest d. 5. april til foreningenfstb@gmail.com. Skriv også hvor mange I deltager, om I er medlemmer og også gerne barnets alder. Det er gratis for medlemmer. Prisen for ikke-medlemmer er 50 kr. pr. familie. 

Tirsdag den 9. april kl. 19-21 i Aalborg. FSTB inviterer til åbent dialogmøde. Det er tænkt som et møde for voksne. Medborgerhuset, Rendsburggade 2, mødelok. 2. Tilmelding til foreningenfstb@gmail.com senest 2. april.

Søndag 28. april. kl. 13-16. Netværksmøde i Ålborg, Rendsburggade 2, 9000 Aalborg. Mødelokale 2 og 3. Tilmelding senest 21 april til foreningenfstb@gmail.com. Skriv også hvor mange I deltager, om I er medlemmer og også gerne barnets alder. Det er gratis for medlemmer. Prisen for ikke-medlemmer er 50 kr. pr. familie. 

Lørdag d. 11. maj: Mangfoldighedsfest i Odense.
FSTB deltager i mangfoldighedsparaden. Alle, der støtter FSTB, er velkomne til at deltage i FSTBs gruppe, og det er en god anledning til at mødes.

Tirsdag d. 21. maj kl. 19-21. Netværksmøde i Odense.  Borgernes Hus. Østre Stationsvej 15. 5000 Odense C.. Lokale 3.6. Tilmelding senest d. 14. maj til foreningenfstb@gmail.com. Skriv også hvor mange I deltager, om I er medlemmer og også gerne barnets alder. Det er gratis for medlemmer. Prisen for ikke-medlemmer er 50 kr. pr. familie. 

Lørdag den 1. juni  kl. 11-13.15 Aarhus Pride. FSTB påtænker at deltage i Aarhus Pride paraden, hvis der er interesse for det. FSTB deltager under alle omstændigheder med en info stand på Officers pladsen fra kl. 13.15 – ca. 17.00.

Torsdag 13. juni – søndag 16. juni: FSTB deltager i Folkemødet

Lørdag d. 13. juli Pride i Ålborg Alle, der støtter FSTB, er velkomne til at deltage i FSTBs gruppe, og det er en god anledning til at mødes.

Medio august: Copenhagen Pride.                                                                                             Alle, der støtter FSTB, er velkomne til at deltage i FSTBs gruppe, og det er en god anledning til at mødes.

13.- 15. september: FSTBs sommertræf.                                                                    Sommertræffet er for transkønnede børn og unge med familie. Det kommer til at foregå i en hytte ved Sejrøbugten.

Generelt om netværksmøder.  Netværksmøderne planlægges løbende i løbet af året. Netværksmøderne er for transkønnede børn og unge med familie. Der er mulighed for at møde ligesindede i samme situation.
Du kan også høre mere om FSTBs arbejde. 
FSTB byder på kaffe/te og kage.
Det er gratis for medlemmer. Prisen for ikke-medlemmer er 50 kr. pr. familie.
Tilmelding senest 1 uge før netværksmøde til foreningenfstb@gmail.com. Skriv også hvor mange I deltager, om I er medlemmer og også gerne barnets alder.

Kalenderen bliver løbende opdateret med flere oplysninger og flere arrangementer.