Kalender for 2019

Arrangementer i 2019

Torsdag d. 7. Februar kl. 19 Debat om fremtidig behandling til transkønnede børn.   Gl. Torv 8, 5 sal, 1457 København K i Amnesty Internationals lokaler. Alle er velkomne. Læs mere her.

Søndag d. 24. marts kl. 12-15. Ordinær generalforsamling i Odense. Generalforsamlingen er for medlemmer af FSTB.

Søndag den 7. april 2019 kl. 12.30-15.30. Netværksmøde i Århus. Åbyhøj Bibliotek, Ludvig Feilbergsvej 7, 8230 Åbyhøj. Tilmelding senest d. 1. april til fstb@gmail.com. Skriv også hvor mange I deltager, om I er medlemmer og også gerne barnets alder. Det er gratis for medlemmer. Prisen for ikke-medlemmer er 50 kr. pr. familie. 

Søndag den 7. april 2019 kl 13.00-15.30. Netværksmøde i København. Gammeltorv 8, 4. sal, 1457 København K. Tilmelding senest d. 5. april til fstb@fstb.dk. Skriv også hvor mange I deltager, om I er medlemmer og også gerne barnets alder. Det er gratis for medlemmer. Prisen for ikke-medlemmer er 50 kr. pr. familie. 

Tirsdag den 9. april kl. 19-21 i Aalborg. FSTB inviterer til åbent dialogmøde. Det er tænkt som et møde for voksne. Medborgerhuset, Rendsburggade 2, mødelok. 2. Tilmelding til fstb@fstb.dk senest 2. april.

Søndag 28. april. kl. 13-16. Netværksmøde i Ålborg, Rendsburggade 2, 9000 Aalborg. Mødelokale 2 og 3. Tilmelding senest 21 april til fstb@fstb.dk. Skriv også hvor mange I deltager, om I er medlemmer og også gerne barnets alder. Det er gratis for medlemmer. Prisen for ikke-medlemmer er 50 kr. pr. familie. 

Mandag 6. maj kl. 19-20 Oplæg om hverdagen for transkønnede børn og unge, Brogade 3, 5000 Odense C, hos Lambda. Event i samarbejde med Mangfoldighedsfest Odense. Læs mere på:https://www.fstb.dk/hverdagen-for-transkoennede-boern-og-unge/

Lørdag d. 11. maj: Mangfoldighedsfest i Odense.
FSTB deltager i mangfoldighedsparaden. Alle, der støtter FSTB, er velkomne til at deltage i FSTBs gruppe, og det er en god anledning til at mødes.

Tirsdag d. 21. maj kl. 19-21. Netværksmøde i Odense.  Borgernes Hus. Østre Stationsvej 15. 5000 Odense C.. Lokale 3.6. Tilmelding senest d. 19. maj til fstb@fstb.dk.

Lørdag den 1. juni Aarhus Pride. FSTB deltager med en info stand på Officers pladsen fra kl. 13.15 – ca. 17.00.

Torsdag 13. juni – søndag 16. juni: FSTB deltager i Folkemødet

Lørdag d. 15. juni kl. 17.45-19.00 i Civiltinget: Debat i samarbejde med Happy Copenhagen: Transkønnede børn og voksne – og deres daglige udfordringer. Når navn, udseende og cpr.nr ikke stemmer overens, bliver tandlæge- og biblioteksbesøg et problem.

Søndag d. 16. juni kl. 13-16 . Netværksmøde i Aalborg. Hovedbiblioteket. Rendsburggade 2, 9000 Aalborg. Mødelokale 2 og 3. Tilmelding senest 10 juni. Skriv også hvor mange I deltager, om I er medlemmer og også gerne barnets alder. Det er gratis for medlemmer. Prisen for ikke-medlemmer er 50 kr. pr. familie. 

Lørdag d. 13. juli Pride i Ålborg Alle, der støtter FSTB, er velkomne til at deltage i FSTBs gruppe, og det er en god anledning til at mødes.

Torsdag d. 15. august. Events i samarbejde med Copenhagen Pride

Kl. 14-14.45. Juridisk kønsskifte for børn og unge. Transkønnede børn og unge vil få et bedre liv, hvis aldersgrænsen for juridisk kønsskifte ophæves. Det foregår i Hovedkassen på Københavns Rådhus.

Kl. 15-15.45 Hverdagen for transkønnede børn og unge. Hvordan er hverdagen i skolen, i fritiden eller børnehaven for transkønnede børn og unge? Og hvordan sikrer vi en hverdag for transkønnede børn og unge med accept og anerkendelse? Det foregår i Mama’s kælder, Regnbuepladsen 3-5, 1550 København V.

Lørdag d. 17. august: Copenhagen Pride.                                                                               Vi glæder os rigtig meget til CPH Pride paraden og håber at alle har lyst til at være en del af vores FSTB gruppe. Så tag din nabo, moster eller kollega under armen og kom med! Paraden starter kl. 13:00, men vi er blevet oplyst at det ville være bedst, hvis vi møder op senest 30 minutter før forventet afgang.
Paraden har start ved Frederiksberg Rådhus, men det præcise mødested kender vi først den 13. august. For yderligere information ang. paraden se link www.paradetilmelding.dk.

Der er gratis FSTB T-shirts til de første 100, som møder op. Gruppens farver er lyserød og lyseblå, som farverne i FSTBs logo og transflaget, hvis I gerne vil have noget specielt på til anledningen.

13.- 15. september: FSTBs sommertræf.                                                                    Sommertræffet er for transkønnede børn og unge med familie. Det kommer til at foregå i en hytte ved Sejrøbugten.

22. september kl. 13-16. Netværksmøde i Aalborg, på Hovedbiblioteket.
Tilmelding senest 15. september. til kasserer@fstb.dk. Skriv også hvor mange I deltager, om I er medlemmer og også gerne barnets alder. Det er gratis for medlemmer. Prisen for ikke-medlemmer er 50 kr. pr. familie. 

Mandag d. 23. sep. kl.19-21.30. Netværksmøde i Rønne. Netværksmødet er for forældre der mødes og taler om, hvad der rører sig i os og vores børn og unge. Der er mulighed  for at tale om sorger og glæder ved at være forældre til at transkønnet barn. Tilmelding senest søndag d.22. sep. kl.12. på mail til kasserer@fstb.dk. Adressen oplyses ved tilmelding. Skriv også jeres tlf.nr, hvor mange I deltager, om I er medlemmer og også gerne barnets alder. Det er gratis for medlemmer. Prisen for ikke-medlemmer er 50 kr. pr. familie. 

Søndag d. 27. okt. kl. 13-16 netværksmøde i Odense. Frivilligcenter Odense,Østre Stationsvej 15, 5000 Odense C. Tilmelding senest 19. oktober til kasserer@fstb.dk.
Skriv også hvor mange I deltager, og også gerne barnets alder. Det er gratis for medlemmer. Prisen for ikke-medlemmer er 50 kr. pr. familie. 
 
Søndag d. 3. november kl. 13-16 netværksmøde i Aalborg.
Tilmelding senest 27. oktober. til kasserer@fstb.dk. Skriv også hvor mange I deltager, om I er medlemmer og også gerne barnets alder. Det er gratis for medlemmer. Prisen for ikke-medlemmer er 50 kr. pr. familie. 
 
10. november, kl. 13-16: Netværksmøde i Århus.
Tilmelding senest 1. november til kasserer@fstb.dk. Skriv også hvor mange I deltager, om I er medlemmer og også gerne barnets alder. Det er gratis for medlemmer. Prisen for ikke-medlemmer er 50 kr. pr. familie. 
 
24. november, kl. 13-15.30: Netværksmøde i Roskilde.
Tilmelding senest 21. november til kasserer@fstb.dk. Skriv også hvor mange I deltager, om I er medlemmer og også gerne barnets alder. Det er gratis for medlemmer. Prisen for ikke-medlemmer er 50 kr. pr. familie. 
 

Bornholm har en lokal gruppe, der består af transkønnede børn og unge med forældre og mødes regelmæssigt. Skriv til FSTBs mail på FSTB@FSTB.dk, hvis du gerne vil i kontakt med gruppen på Bornholm.

Kalenderen bliver løbende opdateret med flere oplysninger og flere arrangementer.


Generelt om netværksmøder. 
Netværksmøderne er for at transkønnede børn og unge med familie, kan få mulighed for at møde ligesindede i samme situation. Her kan du også høre mere om FSTBs arbejde. 
FSTB byder på kaffe/te og kage.
Det er gratis for medlemmer. Prisen for ikke-medlemmer er 50 kr. pr. familie.
Tilmelding på e-mail til kasserer@fstb.dk. Skriv også hvor mange I deltager, om I er medlemmer og også gerne barnets alder.