Sommertræf d. 14.-15. september

Så er det snart tid til FSTB sommertræf, som i år foregår den 14. – 15. september, nær Sjællands Odde i en ny hytte med gode toiletforhold :-). Tilmeldingsfristen er søndag den 25. august.
Ankomst lørdag den 14. september kl. 12.00, hvor I medbringer egen madpakke til frokost. Afgang søndag den 15. september efter morgenmaden. Adressen på hytten oplyses ved tilmelding, men den ligger ca. 45 min. kørsel fra Kbh. og 25. min. kørsel fra Odden. Der er offentlig busstop ca. 100 meter fra hytten.
Ønsker I ikke at overnatte, så er I stadig meget velkomne til at deltage i lørdagens aktiviteter.

Aktiviteter lørdag kommer i år til bl.a. at omfatte;
– et unge-rum (voksne ingen adgang 🙂 ) . Her vil de unge have mulighed for at tale om forskellige emner, hygge med spil, chips, musik mm.
– For de mindre og barnlige sjæle vil der igen i år være aktiviteter som udespil, snobrød, pandekager over bål mm. (alt efter vejr og vind)
– for forældre/bedsteforældre vil der være mulighed for deltagelse i info/spørge hjørne, hvor emner som fx. navneskifte, hormonbehandling, omklædning og lign. kan drøftes.

Prisen bliver igen i år 150,- pr. voksen og 100,- pr barn, hvis man er medlem af FSTB
For IKKE-Medlemmer er prisen 250,- pr voksen og 200,- pr barn.
Prisen dækker udgifter til mad (aftensmad, snacks og morgenmad) samt leje af hytte. Der er et par fælles sovesale i pæn stand og ellers mulighed for at ligge i eget medbragte telt.

Tilmelding til sommertræf foregår ved at indbetale deltagergebyr og skrive en mail til fstb@fstb.dk med kontaktoplysninger, antal voksne samt antal og alder på børn.
Hvis nogle af jer har fødevareallergier, er vegetar/veganer eller lign., så skriv også gerne det.

Betaling kan ske til foreningens konto i Rønde Sparekasse på reg. nr. 9354 konto nr. 354474 eller via mobilepay på 83379. Ved indbetaling angiv venligst “sommerlejr” samt dit navn.

For indmeldelse i foreningen FSTB se hjemmesiden www.fstb.dk

Vi glæder os til at se Jer 🙂
Sommerhilsner Bestyrelsen for FSTB