Teenagere søges til dokumentarserie for DR Ultra


På produktionsselskabet GotFat Productions er vi i gang med at udvikle en dokumentarserie til DR Ultra om dét at være teenager og transkønnet. Derfor søger medvirkende til dokumentarserien. Vi vil gerne følge teenagere, som er i forskellige stadier af dét at være transkønnet. Nogle har måske først lige erkendt, at de er født i et andet køn end det de identificerer sig med, og skal først nu til at finde ud af hvem de er, mens andre har vidst det siden de var ganske små. Vi vil følge de unge i deres hverdag, med de udfordringer som de står overfor, som teenager og transkønnet, hvor emner som venskab, kærlighed og identitet bliver vist ud fra en teenagers synsvinkel. 
Vi leder efter unge i alderen 12-16 år, som har lyst til at dele deres historie med os. Programmet er tiltænkt til at give de unge seere et indblik ind i en verden, som de måske ikke er stødt på før og give dem en forståelse for en helt ny gruppe mennesker. 
Hvis I er interesseret i at høre mere om dokumentarprojektet til DR Ultra, så hører vi meget gerne fra jer. I er meget velkomne til at kontakte vores producer Puk Eisenhardt på enten mail eller telefon. I første omgang bare til en uforpligtende snak. Efterfølgende vil der være en prøvefilmning, hvor vi filmer i jeres vante rammer. 

Med Venlig Hilsen
Puk Eisenhardt
Mobil: 26375003
Mail: puk@gotfat.dk