TV2 søger forælder til debat i et test-program om juridisk kønsskifte

TV2’s nye program Go’ aften LIVE søger en forælder til et transkønnet barn, der kan hjælpe os i en debat om juridisk kønsskifte.

Tirsdag den 13. august laver Go’ aften LIVE et test-program af vores nye udsendelse. Heri har vi en debat om juridisk kønsskifte, hvor flere gæster er inviteret ind til at præsentere forskellige synspunkter og holdninger til, hvor aldersgrænsen for juridisk kønsskifte bør ligge i Danmark.

Da det er en test-udsendelse, bliver indslaget IKKE vist i fjernsynet og udelukkende brugt internt. Udsendelsen kommer dog til at foregå præcis, som det vil gøre under normale omstændigheder. Det betyder bland andet, at vores værter, Natasja Crone, Jes Dorph. Abdel Aziz Mahmoud og Petra Nagel, er tilstede og laver interviewene.

Mødetiden er cirka klokken 11.00 i vores studie i Tivoli, hvorefter dagen slutter senest klokken 16. Der vil være både mad og drikke undervejs – og der vil være en lille tak for hjælpen-gave.

Jeg håber virkelig, det kan lade sig gøre. Jeg er nemlig sikker på, at I som forældre har et super vigtigt perspektiv i denne debat!

Hvis du vil høre mere, kan jeg kontaktes på telefon: 50535455 eller på mail: christina.thomsen@nordiskfilmtv.com

SU. Fredag 9. august

Hilsen
Christina Thomsen, journalist Go’ aften LIVE